چه سطح کراتینین نیاز به دیالیز

چه سطح کراتینین نیاز به دیالیز

چه سطح کراتینین نیاز به DialysisThe اطلاعات زیر در مورد پیشنهادات حرفه ای در مورد چه سطح کراتینین نیاز به دیالیز، امید آن می تواند مفید باشد.

همانطور که برای بیماران مبتلا به نارسایی حاد کلیه که الیگوری یا آنوری برای بیش از 24-28 ساعت داشته اند، آنها را توصیه می کنیم به درمان دیالیز در صورتی که در یکی از شرایط زیر می باشد:

نیتروژن اوره 1. خون (BUN) ≥21.4mmol / L و یا آن را هر روز بالا می رود 9mmol / L

2. creatinine≥442μmol سرم / L

3. potassium≥6.5mmol سرم / L

4. HCO3- <15mmol / L

5. تهوع شدید، استفراغ، بیقراری، افسردگی، ادم ریوی و یا اختلال هوشیاری

6. همولیز، هموگلوبین آزاد> 12.4 میلی مول / L

در شرایط زیر از دیالیز فوری توصیه می شود خواهد شد:

1. potassium≥7mmol سرم / L

2. دی اکسید کربن ترکیب power≤15mmol / L

3. pH≤7.25

4. اوره خون Nitrogen≥54mmol / L

5. creatinine≥884μmol سرم / L

6. ادم حاد ریه

که سطح کراتینین چه نیاز به دیالیز هیچ رابطه مستقیم با سطح کراتینین. حتی اگر سطح کراتینین 700 ~ 800μmol / L است، مردم هنوز هم برخی از خروجی ادرار خاص، و هیچ هیپرکالمی، احتباس آب و سدیم و دیگر نشانه های آشکار، دیالیز می تواند به تعویق افتاد وجود دارد. همانطور که برای افراد مبتلا به فشار خون بالا orDiabetes شدید یا لوپوس، اگر CCR کمتر از 10ml / min است، دیالیز باید شروع شود.

دیالیز زود هنگام می تواند کمک به کاهش میزان وقوع عوارض دیالیز طولانی مدت، اما واقعیت این است که دیالیز قادر به درمان هر نوع بیماری کلیوی است. پس از یک دوره دیالیز، بیماران ممکن است کاهش برون ده ادرار، که نشان می دهد از دست دادن ادامه عملکرد کلیه را پیدا

اگر می خواهید بدانید که آیا شما باید دیالیز یا نه، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

تاریخ انتشار : شنبه 17 مهر 1395 | نظرات ()